• Axel Nordström - Foto: Frida Hult

Uppsala jagar femte raka i Fyrishov på fredag

På fredag händer det i Fyrishov. Uppsala jagar då sin femte raka seger i ligan mot LF Basket. Det kommer vara två av de sex stycken topplagen som möts på planen och det kommer garanterat att bjudas på högklassig basketunderhållning.

 

Uppsala Basket har hittills 2-1 i matcher den här säsongen mot Luleålaget, men samtliga matcher har varit väldigt jämna. Gästernas trio med Burrows, Wesby och Sigkounas har under säsongen visat sig vara de viktigaste kuggarna för LF och det kommer att bli kul att se vad Dwight Burke och de andra i Uppsala kan göra för att stoppa dem. Den nye amerikanen Burke vet fortfarande inte hur det känns att förlora i Uppsalalinnet och har säkert inga planer på att bli bekant med den känslan på fredag.

 

 

Det är nu drygt två månader sedan lagen möttes senast och det kommer att bli intressant om matchbilden kommer vara liknande eller hur mycket lagen har utvecklats. I den matchen var det Jaraun Burrows respektive Axel Nordström som var poängbäst i lagen och där har vi fortfarande två spelare att hålla ett extra öga på i fredagens match.

 

 

Med den jämna tabellen är varje poäng viktig och speciellt när det är två topplag som möts. Det är nu dags att öka takten och ta placeringarna högst upp i tabellen inför slutspelet.

                     

Vi förespråkar att så många som möjligt förköper sina biljetter till matchen via vår hemsida för att själva få välja plats och slippa stå i kö så länge.

 

Matchen börjar klockan 19:04, men ni kan börja uppladdningen på vår pregame partner Latitude-59 redan klockan 17:00. På Latitude-59 bjuds det på god mat och dryck till bra priser samtidigt som vi laddar upp för match. Vid sällskap över 10 personer till pregame bör bord bokas på 018 - 24 90 01.

 

Välkomna på fredag!

 

 

Uppsalas preliminära trupp:

#4 Mannos Nakos

#5 Thomas ”TJ” Jackson

#6 Johan Jeansson

#7 Oluoma Nnamaka

#8 Brice Massamba

#9 Rickard Eriksson

#10 Axel Nordström

#11 Odin Lindell

#12 Oliver Jonsson

#13 Lukas Friberg

#14 Dwight Burke

#15 Anton Gaddefors

#16 Kevin Grant