DIREKTÖRENS ORD

Varmt välkomna till nystartade ''Direktörens tankar''. Här kommer ni under säsongens lopp kunna läsa om klubbdirektören, Johan Immelgårds tankar, reflektioner och mycket mer. Häng med!

 

 

 

 


Får man säga vad man vill trots förlust?

Får man säga vad man vill trots förlust?

 

Oavsett så gör jag det ändå! Jag gillar det jag ser, det ser stundtals riktigt bra ut med tanke på antal spelare och förutsättningarna de har och har haft. Man kan dividera om det är pinsamt att bara spela med 8 man och förlora match efter match eller inte. Jag säger inte! Varför? Jo mina vänner, hade ni fått vara med om det jag har varit med om hade ni förmodligen tänkt likadant. Dessa grabbar sliter tillsammans varje dag och har lyckat skapa en gruppdynamik på kort tid som slår det mesta. Och just den gruppdynamiken kommer vara Uppsalas slagträ i den resterande delen av säsongen. De kommer göra det där lilla extra för varandra, både på och utanför plan. Det visade dom i matchen mot Norrköping. Så pinsamt kommer det aldrig att bli, inte med dessa grabbar på plan.

Nu har vi spelat 3 matcher och fått ordentliga törnar både här och där, detta är givetvis inget bra ur en tabellsynpunkt. Vi ser det som en del av försäsongen. Nu lämnar vi den och siktar mot serien 2018/19.

 

På läktaren i Norrköping satt det 650 personer likaså i matchen mot Södertälje. Här måste vi visa att vi är bättre än så. Jag vet att Uppsala kan så mycket bättre än det

Nu är det dags att lämna soffan och komma ner till Fyrishov och ge grabbarna den stöttning som dom så väl behöver, de behöver den 6:e spelare.

Vi ses i Hovet på fredag!

 

Till alla er som undrar hur det går för vår amerikan Xavier så ligger det till på det viset att alla papper finns hos migrationsverket och väntar på att bli godkända. Vi ligger på varje dag, varje timme, varje minut... vi vill inget annat än se honom spela i Fyrishov på fredag.

Håll nu alla tummar att Migrationsverket gör sitt så ska vi göra vårt.

 

#HardSmartTogheter

 

Johan Immelgård

Det blev avbytarbänken för mig!

Samtidigt som årsmötet pågick hemma i Uppsala så satte jag mig på bänken med grabbarna nere i Södertälje. En annorlunda känsla, en fantastisk känsla att få vara mitt i hetluften och att få känna pulsen!

Grabbarna var taggade inför matchen även om beskedet att Xavier inte fått klart sina papper och att Nathan inte kunde spela pga skada. Kanske det till och med peppade dom lite extra.

Uppvärmningen såg riktigt bra ut även om det vimlade av fler grönfärgade spelare på plan så fanns ett självförtroende som man kunde ta på.

 

Men vad hände... 10-0 i baken direkt! Time Out

 

Ja, resten är historia.

Vi ger inte upp, aldrig. Det finns så mycket att bygga på. Ser verkligen fram emot den matchen då Xavier och nio andra grabbar går in på plan, spelklara!. Det mina vänner är snart verklighet.

Nu återstår det en hård kamp mot klockan för att hinna få Xavier spelklar och Nathan helt återställd igen. Vi behöver dom, lika mycket som alla de andra. Varenda en är viktig för laget.

 

Det kommer bli många svarta rubriker, mycket snack om att Uppsala inte kommer klara det. Så blir det efter en sådan här match, 8 man orkar inte, oavsett hur duktiga dom är. All heder till Södertälje som gjorde en fantastisk insats, hatten av!

MEN, dom har fel! Vi kommer visst att klara det, jag har sett dem, jag fick vara med, jag litar fullständigt på alla i laget och jag har största förtroendet för Jesse!

 

På fredag gäller det, hemmapremiär i Fyrishov, kan knappt tro att det är sant men så är det. Fyrishov, den gamle borgen, vårt hem, där Sveriges bästa publik finns!

Hoppas innerligen att Uppsalaborna kommer och stöttar grabbarna och ger dom den 6:e spelaren.

 

Hoppas vi ses i Hovet!

 

Hard Smart Togheter

 

Johan Immelgård