PUBLIKINFORMATION – KRAV PÅ COVIDPASS

2021.11.29


Från och med 1 december 2021 införs krav på Covidpass vid stötte evenemang inomhus i Sverige. Därför kommer du att behöva visa upp ett sådant vid våra hemmamatcher i Usif Arena från och med detta datum.Uppsala Baskets vs Eos i superettan herr söndag 5 december 15.00 är först ut med de nya reglerna.

För att få tillträde till våra matcher i Usif Arena från och med 1 december 2021 och tills vidare så visar du upp covidpasset/vaccinationsbeviset och legitimerar dig med giltig legitimation för personalen i entrén. Detta gäller den som är 18 år eller äldre.
Covidpass eller vaccinationsbevis som det också kallas kan du som är vaccinerad enkelt ladda ner från covidbevis.se och antingen ha det i din mobil eller skriva ut det i pappersform. Man kan även kontakta E- hälsomyndighetens kundtjänst på 0771-766 200 för att få hjälp.Ett Covidpass är ett intyg på att du antingen har vaccinerat dig mot Covid 19 eller har haft sjukdomen i närtid.

Är du inte fullvaccinerad mot Covid-19 eller inte kan uppvisa vaccinationsbevis vid entrén kommer vi tyvärr att neka inträde.Vi hoppas att alla respekterar och tillämpar detta då vi alla vill fortsätta kunna se vårt favoritlag i Usif Arena.

Vill du alltid ha din plats säkrad på våra elitmatcher gör du det bäst genom att köpa ett säsongskort – som gäller både på dam- och herrmatcherna:

https://uppsalabasket.se/supporter

Foto: Peter Bohlin/PEBO-foto

Kategorier: Uncategorized
Lag: Damer / Herrar