Supporter

Säsongskort 2022/23

Mer info om säsongskorten för säsongen 2022/23 kommer under våren

Entrépriser säsongen 2021/22

KÖP DINA BILJETTER HÄR

Entrépriser säsongen 2021/22 (herr & dam):

Vuxen: 100 kr.

Student: 60 kr

Pensionär: 60 kr.

Ungdom 16–20 år: 60 kr.

• Precis som tidigare år kommer det även att vara fri entré (i mån av plats) på elitmatcherna för aktiva ungdomsspelare i Uppsala Basket som har betalt sin medlems- och träningsavgift.

• Alla ungdomar under 15 år går dessutom in gratis (i mån av plats) tack vare ett samarbete med McDonalds Uppsala. Placering sker på ”McDonalds-läktaren”.

Bli stödmedlem

Kan du som privatperson bidra till föreningens ekonomi och utveckling?

Självklart!

Om ditt hjärta känner att rött alltid är rätt och om ditt hjärta bultar för Uppsala Basket kan vi inför säsongen 2021/22 hälsa dig välkommen som Stödmedlem (kostnad 350 kronor/år). När du blir Stödmedlem är du med och bygger framtidens Uppsala.

Live-TV

SBL dam:

Bli Månadssupporter och få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du är med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som Månadssupporter får du tillgång till alla våra matcher från Svenska Basketligan dam. Mer information kommer inom kort!

Superettan herr:

Få tillgång till samtliga matcher från superettan herr via Solidsport. Mer information kommer inom kort!

Souvenirer

I samarbete med Brand Communication och Craft släpper vi en Uppsala Basket-shop under säsongen 2021/21.

Nyhetsbrev

Från och med säsongen 2021/22 kan du numera skriva upp dig på vårt nyhetsbrev. Med detta kommer du att få ett mejlutskick med nyheter vi har om samtliga delar av Uppsala Basket. Fyll i formuläret nedan och missa inte någonting!